Multiplex Airshow

Vartannat år i maj månad samlar Multiplex ihop sina piloter för ett event i Bruchsal. Evenemanget är känt för att vara familjevänligt och det lockade även i år många stora som små besökare.

För två år sedan missade jag Multiplex Airshow, men i år prioriterade jag eventet då jag har hört så mycket bra om det. Redan på torsdagen efter skolan satte hela familjen sig i bilen för att åka de 80 milen till Bruchsal från södra Frankrike. Men de flesta läsare av artikeln kommer troligen från det andra hållet, och då uppskattar jag att resan ner till Bruchsal är runt 90 mil från t ex Malmö. Ska du flyga är det bäst att flyga till Frankfurt. Därifrån är det sedan ungefär 10 mil till Bruchsal. Under den sista veckan innan evenemanget följde många deltagare väderleksrapporterna och det skulle inledningsvis inte vara någon risk för regn. Men när väl helgen kom såg det ut som att stora delar av lördagen och söndagen skulle regna bort, med för övrigt svag vind och kring +25° varmt.

Ovanstående är inledningen på denna artikel. Artikeln i sin helhet finns att läsa i Allt om Hobby nr 3/2019. Ladda ner appen Allt om Hobby och köp numret digitalt eller beställ papperstidningen i vår webbutik.

Allt om Hobby nr 3/2019 fanns ute till försäljning hos våra återförsäljare under juli och augusti 2019! Du kan fortfarande hitta tidningen i vissa välsorterade hobbybutiker och den går att beställa direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik!

Du kan också prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera. Du kan även läsa tidningen digitalt i vår app. Läs mer här!