Prenumerera på Allt om Hobby

Allt om Hobby är den svenska tidskriften för alla med ett intresse för Skalamodeller, Modelljärnvägar, Modellbygge eller Radiostyrt. Vi synar nya modeller, träffar människorna i hobbyn, bygger modeller  och mycket mer. Tidningen kommer ut med 6 nummer per år. Tidningen kan köpas i butik direkt från förlaget eller genom en prenumeration. I det senare fallet som en prenumeration på papper eller digitalt.

En pappersprenumerationen innebär att du får tidningen hem i brevlådan några dagar innan tidningen kommer till butiken. Oavsett om du har en pappersprenumeration eller en digital prenumeration på Allt om Hobby får du tillgång till hela vårt digitala arkiv där du kan läsa och söka i ALLA tidigare utgivna nummer av Allt om Hobby.

En nytecknad prenumerationen börjar per automatik med nästa nummer. Vill du påbörja prenumerationen med det senast utgivna numret måste du kontakta oss efter att ha gjort beställningen. För utlandsprenumerationer tillkommer en extra portokostnad.

Du kan teckna en prenumeration på Allt om Hobby under ett helt år (sex nummer) eller ett halvår (tre nummer). All prisinformation om de olika alternativen hittar du här på vår beställningssida.