Läs Allt om Hobby digitalt!

Allt om Hobby publiceras både på papper och digitalt. När tidskriften dyker upp i brevlådan hos den som prenumererar ska den också finnas tillgänglig digitalt. Som pappersprenumerant ingår den digitala läsningen helt utan extra avgifter! Har du inget behov av tidskriften på papper så kan en digital prenumeration vara ett mer prisvärt alternativ! Du beställer den digitala prenumerationen här!

Som prenumerant läser du enkelt tidskriften senaste och tidigare utgåvor digitalt i vår app Allt om Hobby eller i webbläsaren på e-tidning.alltomhobby.se. Där kan du välja att läsa i pdf-läge eller läsläge. I det senare kan du få texten digitalt uppläst. Här hittar du också hela vårt digitala arkiv med de publicerade utgåvorna ända sedan 1966! Sökbara och läsbara via vår app eller e-tidning.alltomhobby.se!

Du kan läsa delar av Allt om Hobby digitalt i artiklar och nyhetsnotiser publicerade på www.alltomhobby.se. Det innehåll som är märkt AoH Extra är endast tillgängligt för prenumeranter.

Appen är kostnadsfri att ladda ner. Vill du kunna söka och läsa digitalt krävs en prenumeration.

Ladda ner appen

Vår app och e-tidning är tjänster som tillhandahålls i samarbete med företaget Textalk Media AB. Har du behov av support så kontakta kundtjänst på 08-998866 eller via vårt kontaktformulär.