Modellexpo 08-Open 2019

Den andra helgen i april samlades modellbyggare från hela landet på Skytteholmsskolan i Solna för IPMS Stockholms årliga utställning. Hundratals modeller fanns på plats för bedömning av både domare och publik.

Flera hundra modeller fyllde även i år borden i Skytteholmsskolans idrottshall när IPMS Stockholm arrangerade årets upplaga av Modellexpo 08-Open. Efter en lång vinter vid byggborden är evenemanget i Solna något av en premiär på utställningssäsongen för många modellbyggare. Evenemanget följs under året av utställningar och tävlingar på många olika håll runt om i landet. För många modeller var det första gången på en utställning. Men regelverket gör det också möjligt att återanvända en redan visad modell, om man anmäler den till en annan klass än tidigare. Därmed var det även en del återseenden på utställningsborden.

Detta var inledningen på artikeln. Läs mer i Allt om Hobby nr 3/2019.

Allt om Hobby nr 3/2019 fanns ute till försäljning hos våra återförsäljare under juli och augusti 2019! Du kan fortfarande hitta tidningen i vissa välsorterade hobbybutiker och den går att beställa direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik!

Du kan också prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera. Du kan även läsa tidningen digitalt i vår app. Läs mer här!