Polly Raceway

 

Polly Raceway är inte bara en bilbana. Det är också en dröm om en mötesplats för entusiaster och amatörer.
Tystnaden är total. Alla förarna är på helspänn. Sedan kommer signalen som sätter allt i rörelse. Det är final i NSR Swedish Championship på Polly Race-
way i skånska Asmundtorp. Ljudet från de snabba bilarna fyller hela lokalen. Efter en hel dag av tävlande är det kväll och dags att utse segraren i klassen Classic.
I lokalen finns dock redan en vinnare. Patrik Holm fick sitt intresse för bilbanor för drygt tio år sedan. Genom några vänner fick han upp ögonen för racing i den lilla skalan, och det krävdes inte många sekunder med körkontrollen i handen innan denne skåning var fångad. Farten. Adrenalinet. Spänningen. Bilbanorna hade allt detta och mycket mer.

Ovanstående är inledningen på denna artikel. Artikeln i sin helhet finns att läsa i Allt om Hobby nr 1/2020. Ladda ner appen Allt om Hobby och köp numret digitalt eller beställ papperstidningen i vår webbutik.

Allt om Hobby nr 1/2020 fanns ute till försäljning under perioden mars-april 2020! Du kan fortfarande hitta tidningen i vissa välsorterade hobbybutiker och den går att beställa direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik!

Du kan också prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera. Du kan även läsa tidningen digitalt i vår app. Läs mer här!