Scratchbygg en radiostyrd skalabåt, del 4

I denna fjärde del är det dags för detaljerna på de båda modellerna. Detta är ett omfattande moment i bygget, något som kan vara en verklig utmaning men också riktigt roligt.

Med skrov, däck och överbyggnader klara är det dags för detaljerna. Jag hade en gång en chef vars favoritcitat var: ”The devil is in the details”. Han visste verkligen vad han talade om. Jag räknar med att cirka en tredjedel av byggtiden går åt till detaljering, men det är den del av bygget
som jag tycker är roligast. Det finns egentligen ingen gräns för hur långt du kan gå och du kan verkligen få utlopp för kreativitet och problemlösningsförmåga. Med dagens låga priser på mångkanaliga radiostyrningar, billiga servon, minimala lysdioder och miniatyriserade motorer såsom minnesmetall och piezomotorer kan du bygga många roliga funktioner.

Allt om Hobby nr 2/2019 hade försäljningsperiod 2019-04-30 – 2019-06-24. Tidningen kan finnas hos välsorterade hobbybutiker eller beställas direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik! Du kan även köpa ett digitalt lösnummer i vår app! Läs mer här! Du vet väl att du kan prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Dessutom ingår möjligheten att läsa Allt om Hobby digitalt och hela det digitala arkivet utan extra kostnad! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera.