Det första numret av tidskriften Allt om Hobby publicerades i september år 1966. Utgivare och chefredaktör var då Jan Jangö. Tidningen var en direkt uppföljare till tidskriften Modellhobby som Jangö hade varit chefredaktör för sedan år 1962. Ända sedan dess har Allt om Hobby publicerats regelbundet.

Vi har digitaliserat de flesta tidigare publicerade utgåvorna ända sedan 1966! Tidningarna är sökbara och läsbara via app eller webbläsare! Appen är kostnadsfri att ladda ner och du kan söka i samtliga publicerade tidningar utan att vara registrerad användare. Vill du kunna läsa digitalt krävs en digital prenumeration (endast tillgänglig via appen) eller att du som pappersprenumerant aktiverat din digitala prenumeration (ingår kostnadsfritt).

Logga in i Allt om Hobbys arkiv

Tjänsten kräver en prenumeration på Allt om Hobby. Du kan prenumerera digitalt via vår app eller på papperstidningen som skickas hem till dig 6 gånger om året. Teckna en pappersprenumeration här!

Som prenumerant på papperstidningen ingår även fri tillgång till den digitala tidningen och arkivet. Aktivera din digitala prenumeration med kundnummer och postnummer via länken nedan:

Aktivera digitalt – Läs nya och gamla nummer av Allt om Hobby digitalt!

Möjligheten att läsa Allt om Hobby digitalt har möjliggjorts genom ett samarbete med företaget Paperton. De står för tekniken bakom systemet och har du behov av support med tjänsterna så kan du få hjälp av deras supportavdelning på adressen support@paperton.com. Du kan naturligtvis alltid få hjälp även via vår egen kundtjänst på telefon 08-99 88 66.

#Följ oss på Instagram