Supersportbilen från Tamiya

Den nya modellen i skala 1/24 av Ford GT från Tamiya blir en verklig juvel för den som antar utmaningarna under bygget.

Om du nämner Ford GT 40 till någon med intresse för racing så brukar ögonen tåras och kroppen genomgår en rysning av välbehag. Sedan några år tillbaka finns nu möjlighet att äga en vagn med anor från sin berömda förebild i form av den uppdaterade och moderna Ford GT. Tamiya har släppt en byggsats i skala 1/24 av sportbilen, som ett substitut för oss mindre bemedlade! Att vara stolt över sin historia är något Ford Motor Company har all anledning att vara. Det framgår tydligt när blicken fastnar på den andra generationen av supersportbilen Ford GT. Trots att vagnen är modern och strömlinjeformad enligt konstens alla regler om aerodynamik så påminner den om något, nämligen tävlingsbanornas Ford GT40 från det glada 1960-talet.

Ovanstående är inledningen på denna artikel. Artikeln i sin helhet finns att läsa i Allt om Hobby nr 4/2019. Ladda ner appen Allt om Hobby och köp numret digitalt eller beställ papperstidningen i vår webbutik.

Allt om Hobby nr 4/2019 fanns ute till försäljning hos våra återförsäljare under september och oktober 2019! Du kan fortfarande hitta tidningen i vissa välsorterade hobbybutiker och den går att beställa direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik!

Du kan också prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera. Du kan även läsa tidningen digitalt i vår app. Läs mer här!