Drifting för Jonathan

Ibland förenas ett intresse med ett annat och blir början på något nytt. I Jonathan Engströms fall var det intresset för radiostyrda bilar som kombinerades med fascinationen för drifting.

Tävlingsformen där effektstarka bilar går på ställ genom kurvorna, och där allt handlar om att ha full kontroll över sitt fordon snarare än att det ska gå så fort som möjligt. Efter lite inspiration från filmer på nätet väcktes intresset för kombinationen drifting med radiostyrda bilar. Allt om Hobby träffar Jonathan, hans mamma Anna-Carin och pappa Magnus på Tanums Shoppingscenter, en dryg timmes bilfärd norr om Göteborg. I en tom butikslokal med bra belysning har en driftingbana byggts upp. Komplett med garage, sponsorskyltar längs kurvorna, chikaner och vägräcken.

Ovanstående är inledningen på denna artikel. Artikeln i sin helhet finns att läsa i Allt om Hobby nr 4/2019. Ladda ner appen Allt om Hobby och köp numret digitalt eller beställ papperstidningen i vår webbutik.Allt om Hobby nr 4/2019 fanns ute till försäljning hos våra återförsäljare under september och oktober 2019! Du kan fortfarande hitta tidningen i vissa välsorterade hobbybutiker och den går att beställa direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik!

Du kan också prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera. Du kan även läsa tidningen digitalt i vår app. Läs mer här!