Ontraxs 2019

Ontraxs är inte den största mässan för modellrallare, men arrangemanget på Nederländernas järnvägsmuseum i Utrecht har genom åren bjudit på många fina anläggningar. Så även i år!

Vill du hitta inspiration för ditt eget skapande kan en mässa ofta ge många intryck och idéer att arbeta vidare med. En personlig favorit, som jag i år fick möjligheten att besöka för fjärde gången, är Ontraxs. En modelljärnvägsutställning som flyttar in på Nederländernas järnvägsmuseum under en helg varje vår. Det är långt ifrån den största mässan, och är du ute efter enorma anläggningar finns det bättre evenemang att besöka.
Ontraxs har däremot genom åren lockat många mindre, men genomarbetade anläggningar, som har det lilla extra!

Läs hela artikeln i Allt om Hobby nr 2/2019. Vi har även gjort ett videoreportage från Ontraxs 2019 som du hittar här.

Du kan köpa tidningen i hobbybutiker, välsorterade tidningshandlare eller direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik!

Du kan också prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera. Du kan även läsa tidningen digitalt i vår app. Läs mer här!