Göteborg Modell & Hobby 2019

Den sista helgen i mars arrangerades årets upplaga av Västsveriges stora hobbyevenemang på Aeroseum. En helg som lockade tusentals intresserade till de unika lokalerna strax utanför Göteborg.

För 10:e året i rad arrangerades mässan ”Modell & Hobby” på Aeroseum den sista helgen i mars. Under två dagar fylldes den tidigare bergshangaren under Säve Flygplats med entusiaster inom en rad olika hobbyinriktningar. Radiostyrt var i fokus, men även andra former av modellbygge visades upp. Besökarna på årets evenemang hade möjligheten att testa både radiostyrda bilar och båtar. Mässan hade inte blivit verklighet utan engagemanget från lokala klubbar och entusiaster runt om i Västsverige. Redan under fredagen börjar banor för rc-lastbilar och crawlingbilar byggas. Den temporära bassängen fylldes med vatten och säkerhetsnät monterades omkring montern med modellflyg och drönare. Trots att Aeroseum har imponerande dimensioner är utrymmet inte obegränsat och de ytor som inte brukas av den permanenta utställningen av försvarets flygplan och helikoptrar hade under helgen ockuperats av modeller,  entusiaster och nyfikna besökare.

 

Allt om Hobby nr 2/2019 hade försäljningsperiod 2019-04-30 – 2019-06-24. Tidningen kan finnas hos välsorterade hobbybutiker eller beställas direkt av oss på förlaget. Priset är detsamma oavsett var du köper den. Klicka här för att komma till vår webbutik! Du kan även köpa ett digitalt lösnummer i vår app! Läs mer här!

Du vet väl att du kan prenumerera på Allt om Hobby! Då får du tidningen bekvämt hem i brevlådan sex gånger om året, och till ett lägre pris jämfört med att köpa lösnummer! Dessutom ingår möjligheten att läsa Allt om Hobby digitalt och hela det digitala arkivet utan extra kostnad! Läs mer här: www.alltomhobby.se/prenumerera.