728 x 90

Idag är vi många som läser tidningar digitalt. Möjligheterna att söka i innehållet, slippa förvara spaltmeter med tidningar och alltid ha med sig tidningen överallt är fördelar som lockar allt fler läsare. Allt om Hobby kan du läsa digitalt både i app och på din dator. Vi har också valt att lägga till ett digitalt sökbart arkiv som omfattar scannade kopior av nästan alla Allt om Hobby som publicerats sedan tidningen startades år 1966.

Olika förlag har valt olika lösningar för att distribuera sitt innehåll i digital form. Vi har valt att samarbeta med ett företag som heter Paperton. De står för tekniken som gör det möjligt för dig att läsa tidningen digitalt oavsett vilken plattform du använder.

Är du pappersprenumerant så ingår den digitala tidningen och arkivet redan i din prenumeration. Det du måste göra för att få tillgång till våra digitala tjänster är att aktivera din prenumeration i appen ”Allt om Hobby” eller i Papertons webgränssnitt. Du måste registrera ett användarnamn och lösenord för att kunna logga in efter att din prenumeration aktiverats. En pappersprenumeration på sex nummer inkl den digitala tidningen under ett år kostar 449 kr och kan enklast tecknas hos vår samarbetspartner Kundservice.net.

Vill du inte få pappersversionen av tidningen utan endast läsa Allt om Hobby digitalt så måste köpet av  digitala lösnummer eller prenumerationen ske direkt i appen. Ladda ner appen ”Allt om Hobby” via Appstore eller Google Play, registrera dig som användare och välj det alternativ som passar dig bäst. En digital årsprenumeration kostar 299 kr. Vill du få tillgång till det digitala arkivet efter att ha köpt en prenumeration så måste du kontakta redaktionen. Aktuella kontaktuppgifter hittar du här.

För pappersprenumeranter
Aktivera din prenumeration hos Paperton
Logga in för att läsa Allt om Hobby i webbläsaren

För digitala prenumeranter (kräver köp i appen)
Logga in för att läsa Allt om Hobby i webbläsaren

Här hittar du vår app
Appstore
Google Play