En tidning om modellhobby!

Annonsera

Vi vill hjälpa dig att synas i hobbysverige! Genom att annonsera i Allt om Hobby får du möjligheten att exponera ditt budskap för intresserade och engagerade läsare i hela landet.

Allt om Hobby är en tidning som givits ut sedan 1966. Från och med 2017 kommer Allt om Hobby produceras av Hobbypress Förlag. Vi bevakar de senaste nyheterna, testar nya produkter, presenterar fantastiska modellbyggen och möter inspirerande människor inom hobbyn. Liksom tidigare kommer innehållet i tidningen vara skapat av engagerade och kunniga frilansskribenter inom de områden vi bevakar.

Allt om Hobby är en tidning som utkommer med 6 nr per år. Tidningen trycks i en upplaga på 10 000 exemplar. Tidningen distribueras till prenumeranter och säljs genom Tidsams distribution av livsmedelsbutiker, kiosker och Pressbyråbutiker över hela landet (gäller från och med nr 2/2017). Tidningen går även att hitta hos hobbybutiker över hela landet. Det går även att hitta Allt om Hobby i utvalda butiker i Norge och Danmark.

Nedan finner du mer information och vår prislista för att annonsera i Allt om Hobby under 2017. Har du frågor så får du gärna använda formuläret nedan eller ringa 018-474 24 44.

Annonsinformation [pdf]

Frågor om annonsering


Företag
Namn:
Adress:
E-post:*
Telefon:
-
Meddelande:*