En tidning om modellhobby!

Banplanering – Del 3: Tågmagasin

Skuggbangård, uppställningsbangård, tågmagasin. Temat för det här numret är hur man kan hantera de tåg som för tillfället inte är i trafik på anläggningen samt skapa destinationer som inte får plats att avbilda i våra hobbyrum. I tidigare artiklar om banplanering har jag blandat begreppen men nu ska jag försöka använda begreppet magasin mer konsekvent.

Orsaken till varför man gömmer undan vissa tåg som inte går i trafik kan variera. Åskådaren, som njuter av att se tågen glida förbi i modellandskapet, vill kanske kunna köra med tåg från olika tidsepoker utan att för hand behöva lyfta av lok och vagnar mellan körningarna…

Läs mer i Allt om Hobby nr 5/2017! Köp den tryckta tidningen som lösnummer, starta en prenumeration eller läs tidningen digitalt i app eller webbläsare.

Leave A Reply