En tidning om modellhobby!

Vänskap formad av RC-bilar

Hemvisten för ett himmelrike bör rimligtvis vara någonstans högt upp, men i fallet ”lokalen”finns paradiset sex trappsteg under jord. I en liten källare i Linköping har nämligen sex tävlingsförare byggt upp en fullutrustad RC-verkstad tillsammans

Den kallas kort och gott för ”lokalen”. Varken mer eller mindre än så. Och vid en första anblick utifrån, verkar källaren under flerbostadshuset i centrala Linköping vara som vilken annan källarlokal som helst. Men istället för cyklar, trädgårdsmöbler och diverse andra dötrista ”Svenssonprylar”, döljer sig en stor mekverkstad för radiostyrda bilar innanför väggarna. Källarlokalen är nämligen ett tillhåll för sex tävlingsförare i klassen 1:8 offroad – och har så varit sedan nästan 15 år tillbaka.

Läs mer i Allt om Hobby nr 2/2017! Köp tidningen som lösnummer, starta en prenumeration eller ladda ner tidningen i vår app.


 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.