En tidning om modellhobby!

Sjöhistoriskas Modellbyggardagar

På Sjöhistoriska museet i Stockholm gick årets Modellbyggardag av stapeln 4-5 februari. I år förlängt till två dagar,fyllda med för besökarna intresseväckande, intressanta och mer eller mindre avancerade båtmodeller.

Bland utställarna hittade vi både nya bekantskaper inom modellbyggeriet och gamla bekanta som ständigt förnyar sig och gärna delar med sig av sina kunskaper – och inte minst visar upp sina båtmodeller. Med Amphions akterskepp som fond i den stora hallen stod rader av bord fyllda med modeller som presenterades av sina byggmästare. Den intresserade besökaren kunde här få tips och råd beträffande hur man bygger modeller av olika typer, vilka material man väljer och var man hittar ritningar, lämpliga material, verktyg och byggsatser.

Läs mer i Allt om Hobby nr 2/2017! Köp tidningen som lösnummer, starta en prenumeration eller ladda ner tidningen i vår app.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.