En tidning om modellhobby!

Listig modellproduktion

I ett industriområde i Märsta skapas unika trälister i dimensioner som tilltalar modellbyggare med många olika inriktningar. Listerna från Svensk Modellproduktion hittar mani alltifrån dockskåp till modellflygplan.I ett industriområde i Märsta skapas unika trälister i dimensioner som tilltalar modellbyggare med många olika inriktningar. Listerna från Svensk Modellproduktion hittar man i alltifrån dockskåp till modellflygplan.

En annons fick Leif att byta yrkesbana för femton år sen. Efter år som anställd valde Leif att starta eget med fokus på småskalig produktion av trälister i dimensioner avsedda för modellbygge. De utannonserade snickerimaskinerna hämtades i Roslagen och kördes till den industrilokal som hyrts för verksamheten i Märsta.

Läs mer i Allt om Hobby nr 2/2017! Köp tidningen som lösnummer, starta en prenumeration eller ladda ner tidningen i vår app.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.