En tidning om modellhobby!

Kungariket i Kungsör

Med ambitionen att sätta samhället Kungsör på kartan startade en grupp investerare projektet Miniature Kingdom. En modelljärnvägsutställning som ska spegla hela vårt avlånga land. I vinter har man öppnat den första etappen.

Det är svårt att inte imponeras av både ambitionen och dimensionen av projektet Miniature Kingdom. I den gamla bleckplåtsfabriken, ett stenkast från järnvägsstationen i det lilla samhället Kungsör växer en modell av Sverige i skala 1:87 fram i snabb takt. En grupp lokala affärsmän står bakom projektet som ska locka tusentals besökare till Kungsör.

Läs mer i Allt om Hobby nr 2/2017! Köp tidningen som lösnummer, starta en prenumeration eller ladda ner tidningen i vår app.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.