En tidning om modellhobby!

Den första tidningen!

Det var med stor spänning och glädje som årets första nummer anlände till redaktionen igår! Det första nummer som producerats av Hobbypress Förlag.

Många har under inledningen av året hört av sig och undrat vart Allt om Hobby tagit vägen och det var varit en mycket intensiv tid med att få allt på plats och skapa årets första nummer av Allt om Hobby. Det var därför en extra bra känsla att få ta emot leveransen av de allra första exemplaren av tidningen när Postnord kom till redaktionen igår! Detta första nummer av tidningen för året har levererats till Postnord och bör nå dig som prenumerant under vecka 10.

Hur blev då det första numret? Det hoppas jag naturligtvis att du berättar för mig! Efter att för första gången ha producerat en tidning (naturligtvis med hjälp från en rad skickliga skribenter) så känner jag mig som utgivare, chefredaktör och formgivare nöjd med resultatet. Det finns en del saker som borde gjorts annorlunda och detaljer att slipa på redan till nästa nummer, men den tidning som nu levererats från tryckeriet i Vimmerby var i huvudsak vad jag hade hoppats på!

Vad innehåller då tidningen? Här kan man få en första introduktion till innehållet!

Vill du själv läsa tidningen så är det för årets första nummer lite störningar i distributionen till alla de butiker som brukar sälja Allt om Hobby. Den går naturligtvis redan nu att köpa i vår egen webbutik. Man kan från mitten av nästa vecka hitta Allt om Hobby hos sin hobbyhandlare (har de inte tidningen så be dem gärna ta hem den!) eller hos Pressbyråns största butiker spridda över en större del av landet. Från och med nr 2/2017 hittar du återigen Allt om Hobby i mataffären, på bensinmacken och en massa andra ställen över HELA landet! Allt om Hobby finns också på många bibliotek runt om i landet.

Med vänlig hälsning

Joakim Sannagård
Chefredaktör

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.