En tidning om modellhobby!

Sommar på tekniska

Med fler krav på en enhetlig estetik kring modulerna så skapades förra året gruppen Svenska Sommar Moduler. I början av året arrangerades den första publika visningen på Tekniska Museet.

Det är inte första gången man haft visningar av modelljärnvägar i modulform på Tekniska Museet i Stockholm. Genom åren har det i museets evenemangshall arrangerats flera uppskattade publika visningar. Andra evenemang och utställningar på museet har de senaste åren dock gjort att det inte varit möjligt att få tillgång till den aktuella lokalen. Men i början av året var det återigen dags för moduler på museet. Det var modulgruppen ”Svenska Sommar Moduler” med initiativtagaren Seth Olofsson i spetsen som fanns på plats och visade upp sin modell av sommarsverige i skala 1:87.

Läs mer i Allt om Hobby nr 1/2017! Köp tidningen som lösnummer, starta en prenumeration eller ladda ner tidningen i vår app (en tjänst som kommer under våren).


 

Leave A Reply