En tidning om modellhobby!

Dioramor – Att skapa med förebild och personlig anknytning

För Sture Bylén har skapandet av dioramor med verklig förebild och gärna personliga kopplingar blivit en viktig del av hobbyn.

Att hitta en lämplig födelsedags present till “den som redan har allt” kan vara knepigt. Att få utlopp för sin bygglust om man är trångbodd kan också vara knepigt. Då kan man slå två flugor i en smäll genom att bygga ett litet diorama till födelsedagsbarnet. Om ett sådant diorama har någon form av personlig anknytning är chansen stor att presenten blir uppskattad. Jag tänker här berätta lite om hur jag har gjort och presentera några tips och idéer. Det blir inte någon egentlig “byggbeskrivning” denna gång utan jag är mera ute efter att försöka inspirera andra att försöka sig på något liknande.Leave A Reply