En tidning om modellhobby!

Laser från Extreme Flight

Efter ett slarvfel som var så banalt som att jag inte använt Locktite till skruvarna som håller fast servooket, tappade jag kontrollen på höjdrodret till min 60” Edge. Givetvis låg modellen i inverterat läge och på väg ner mot marken i 45°vinkel.

Med öppen mun utan att förstå vad som hände såg jag modellen ta mark i ett brak. Efter att ha konstaterat att all elektronik fortfarande var i bra skick bestämde jag mig för att skaffa en ny 60” modell och återanvända tekniken. Jag var väldigt nöjd med min 60” Edge och storleken är alldeles lagom för att vara en medelstor modell med goda flygegenskaper. Men jag var ändå nyfiken att prova på något nytt och mitt val hamnade till slut på en 60” Laser från ExtremeFlight.

Läs mer i Allt om Hobby nr 1/2017! Köp tidningen som lösnummer, starta en prenumeration eller ladda ner tidningen i vår app!


Leave A Reply